Best helg ever eller Grillprämier



Har fått låna Eriks myströja ( den på bilderna)

Käns som att jag tänker att alla helger som jag är med Erik är den bästa helgen hittils. Så underbart kan man ha det. I Söndags köpte vi (Erik) engångsgrill, korv, korvbröd och tändare och begav oss av till ett kalkbrott och grillade korv. Grillprämier och shortsprämier blev det också, så varmt och soligt väder <3
Prämier på systemet blev det för mig! Mitt favorit vin och några öl.

Ska snart äta (LCHF bröd med stekt bacon) och sen beger jag mig till Kakan för att fira valborg!

Gårdagens bilder i dag


grått väder+Erik= myshelg


Orkar inte

Alltså! förskolelärare och liknande yrken borde få 1miljon i lön. Fattar inte hur de står ut med allt bråk och skrik hela dagarna. Negativ och deffensiv attityd 8h om dagen. Jag orkar iaf inte. Det är inte så jag vill ha mitt liv. Vist svåra och dåliga dagar går an men jag vill inte ha det som vardag...

Jag är så jävla vilsen. Det är snart dags att söka in till komvux så att jag kan plugga Eng B så att jag kan söka in till lärarutbildningen men det är ju ingen ide att lägg ut pengar på komvux och utbildning om jag inte ens vill jobba som förskolelärare.
och det är så många som inte tycker att jag ska plugga till florist för att de inte finns så mkt jobb inom det...

Det är inte kul att ha en klump i magen 7dagar i veckan...

På vårdcentralen gick det bra. En remiss är skickad och jag fick ta blodprover, mäta och väga mig.
Nu ska jag diska och antingen hälla i mig en kanna kaffe eller lägga mig och sova bort ångesten.

En inte allt för ovanlig syn


Kaffe<3

nytt vik (trött och sliten)

I morse ringde en stressad förskolechef till mig och behövde en vikarie som kunde komma på direkten! Så i dag va jag på en ny förskola och jag har börjar fundera på om jag kanske ska sattsa på florist istället...
På Knorren (där jag jobbar extra i vanliga fall) är det bara 7st barn 1-3år, lätt som en plätt! iaf gämfört med en avdelning på 16-20 barn 4-6år. Herregud...

I morgon är det jag som söker praktikplats i blomsterbutiker på förmiddagen , på eftermiddagen ger jag förskolan en chans till kl 12.30-16.00.


Bilder från i dag.

Jag är inte en person som tål skrik, stoj,stök och stress. Skulle jag vara det så skulle jag lika gärna kunna jobba extra på McDonalds.
Blommor är mer harmoniska i sin natur...


herregud

Vilken omtummlande helg det varit. Ena stunden är jag så lycklig och har det så bra att jag skulle kunna stoppa alla krig och stoppa svälten i Afrika och i nästa stund är jag så låg att jag kan "se undersidan av mina fötter" typ.

Så är livet. Så är nog livet för alla och så har livet varit för mig hela mitt liv men aldrig så här intensivt. Jag hoppas att jag blir mer stabil när jag börjar träna igen, ska bara vänta ut förkylningen och låta mitt permanentade hår "vila" i några dagar till.
Mitt hår är btw ganska skitigt, det känns som det iaf men himla vackert^^
På marieberg va det Erik som shoppade loss mest av oss 2. Fint^^
Jag köpte en fantastisk lång klänning (kommer defenitivt ta bilder på den när jag har tid) och hittade ett par shorts och ett linne på carling som tillsammans kostade 50kr! Billigare får man inte, inte därifrån iaf.
På Torsdag ska jag till vårdcentralen kl 9.


Lördag morgon



jao , här har ni håret!
Har precis ätit frukost och tänkte göra mig iordning inför Marieberg . Erik hämtar mig kl11 så ger vi oss av^^

Något nytt i bildmappen



Alla bilder här ifrån  http://multicolors.tumblr.com/

Fredag 13 nr 2

Jag försvinner i mitt fluffiga hår! Ni får tyvärr inga bilder än för att frisören blåste mitt hår med en borste och gjorde det helt galet... det är inte fult men det va mkt mkt mkt mkt mkt mkt finare innan hon använde borsten. I morgon har effekten av "blås-borsten" förhoppningsvis försvunnit och håret fått mkt snyggare form, Jag ska även spraya i lite vatten så lockarna kommer fram mer för som jag sa, det är fluffigt (inte så "fin-lockigt")

Men jag älskar permanenten!

Fredag 13!

Hemligheten/överraskningen är att jag ska permanenta håret!!!



frukost

I skålen: Vaniljdavosgröt (mjölk, havegryn, vaniljyoghurt, keso, päron, kanel och ingefära)

Teletid på vårdcentralen kl 08.30

Mellanmål


Vaniljyoghurt, keso, kvarg, frysta hallon och kanel
Rostatbröd, fetaost, honung och kanel

Work4u saken börjar bli långtråkig, känns inte som att det finns så mkt att göra (typ) men jag är inte den enda, fick jag veta, när jag pratade med några andra. Nya tag i morgon på Fredag den 13:de

torsdag kl 08.07



KAAAAAFFEEEEE!!!!

Ska till work4u saken i dag igen. Det är hemskt trevligt att träffa människor, extra kul att alla är i 20års åldern. i går va jag sugen på kaffe hela dagen men kaffe maskinen ger mig ca 1,5dl kaffe/vatten/vätska för 2kr! orka ha med 2-4kr varje dag lixom...

Erik sa att jag skulle ta med en termos med kaffe så kommer det inte upp något annat sätt att få gratis kaffe i lagom mängd så blir det termos.

kl 07.02 onsdag

Lite livsglädje är tillbaka trotts det extra gråa vädret och allt regn, jag hanterar det på mitt sätt, dvs har på mig min extra lila/rosa regnjacka.

Blir ingen träning alls förän jag är fri från förkylningen. Åker hem till Erik i eftermiddag och sover där i natt. Torsdag ska det förhoppningsvis bli lite sol och då ska jag stämma träff med Bea. Blir det inte krogen på fredag så följer jag med Erik hem och på lördag åker vi till Marieberg^^


Gammal bild.

På Fredag blir det också en liten hemlighet/överraskning men det är inte en till tatuering, ni får gissa på annat^^

Tisdag 10/4

I dag käns som en mysig dag. Dåligt väder, förkyld, gjort det mesta som jag ska ha avklarat.
Jag ska dammsuga och laga mat sen är jag klar.

Nyss ätit 2mackor med gravad-, röktlax, philadelphia och kaffe till det.

7/4 Lördag

Är i sommarstugan/vinterstugan. Var tog våren vägen? Den kommer nog snart^^
Åker tillbaka till Örebro på Måndag.
Tisdag blir min sista lediga dag! Sen är det full rulle med af och förskolan. Det känns både jobbigt och skitkul på samma gång, inga mer sovmorgnar men mitt socialaliv kommer stiga i graderna med 100%, mitt i allt jobb-grejs så ska jag klämma in träning och mormor och morfar sen skulle det vara mysigt att sova hos Erik någon vardag också.


Genomförkyld, dricker te och äter päron.

uppdatering om byxorna

Prickarna på vaderna är reflexer.
De sitter inte så lågt egentligen, jag vande mig nog.
De skär inte inte mellan skinkorna under spinningen.

tisdag 4/4


Väska och byxorna!

Byxorna har konstiga detaljer-.-
3st prickar på vaderna ( varför?)
nät tyg vid svanken så man ser trosorna ( för att lufta, antagligen men måste det vara just nät?)
Och de sitter hemskt lågt, kan knappt sitt ner utan att rumpsprickan syns och sen skär de in mellan skinkorna. men alla dessa saker kan jag leva med. tror jag.

jag provar byxorna hemma ett tag, har ju 2veckors öppet köp.


no pic sorry

Känns så tråkigt att jag inte tagit några nya bilder på länge. Det ska bli en förbättring, promise.
I dag köpte jag väskan som är så efterlängtad (tränings/reseväska/bag) och ett par långa tränings byxor/tights så nu är det bara en ny träningstop som behövs. Skulle behöva nya löparskor också men jag klarar mig med de jag har så länge.

Kan nog ta mig i kragen pch visa upp både byxorna och väskan på dess ägare, i morgon.

Jag och Erik ska försöka hitta en gemensam hobby och först ut för test är löpning. I helgen ska jag till Norrköping och fira påsk men nästa helg kanske det blir en liten runda.
Tror Erik kommer få en smärra chock när han får uppleva hur dålig kondition jag faktiskt har XD
Spinning är inte alls samma sak som löpning. På tal om spinning så körde jag dubbelpass i dag, 2 timmar spinning. Det är något jag rekomenderar, inte lika läskigt som det låter. Första passet tog jag som en lång uppvärmning inför det andra passet, så det va lätt motstånd som gällde ( skit kul!) sen va det denna plågsamma väntan till nästa pass ska börja. Satt på sadeln i ca 30 min. Jag vet inte vilket ord jag ska använda för det vi tjejer har mellan benen, här i bloggen, ni fattar ändå, eller hur? den domnade bort iaf! att resa sig och gå av cykeln för att gå på toa va himlen för mig. Pass nr2 gick undan (spinning/intensiv) ösigt och svettigt, jätte härligt^^

Kl 13 va jag på work for you möte ( någon sak med af) men det verkade kul, förutom att vi ska vara där varje vardag 9-15 i 5veckor. Lyckligtvis för mig så ringde de från förskolan när jag va påväg till mötet och berättade att de hade fler jobbtider till mig ( jag slipper af-möten några dagar i veckan). Jag kommer få prova på att stänga 2-3 dagar! jätte kul^^ det är inte särskilt många timmar som jag kommer jobba, om dagen men det är alltid något. Det börjar bli dags att börja spara pengar seriöst nu. Jag känner redan att jag får mer än vad jag behöver men för lite för att kunna flytta till eget och jag är inte bra med pengar. Det blir för lätt att jag slösar men på senaste tiden har jag köpt massor frukt och kvarg/kesella och sånt är aldrig fel. Men iför sig så har mina regelbundna kostnader ökat i månaden ( linserna). Jag tänkte ändå sätta in lite på sparkontot så fort jag får pengar varje månad, så det blir bra, det här.

Oj vad mkt jag hade att uppdatera er om^^ nästan bara saker som är intressanta för mig och inte lika intressanta för er men aja. I morgon kommer jag nog spendera dagen hos mormor och morfar med lillebror.

Ingen bild i dag, tyvärr.

Måndag

Åh jag har inte riktigt haft inspiration eller något att skriva om. jag skyller på det kalla vädret men jag laddar upp med frukt och varm choklad.

I morgon ska jag till någon "work for you" sak, som har med af att göra. Skulle mkt hellre åkt hem till mormor och morfar och bakat bullar med mormor.

RSS 2.0