25/2

 
What´s up?
I Lördags va det dop för söta Alva ( Tomas dotter). Emma hade bakat massor gott!
Erik blev med hem och på kvällen hade vi mello-mys med hemmagjord pizza.
På Söndagen färgade jag håret med jane Hellen Mood- pärlblond men det blev inte så stor skillnad, fick däremot en vacker solblond utväxt...
I dag ( Måndag) har jag fått ledigt från Netto för att jag ska till vuxenpsykiatrin kl 13.15. Men skulle jag få välja så hade jag nog varit på netto även om det är himla skönt att få lediga dagar lite då och då. Men till lediga dagar hör långa sovmorgnar och det gick inte alls, för i dag kom det hit killar som ska byta alla fönster på övervåningen.
Jag är anpassad till vardagsrummet medans de byter fönster i sovrummen först och sen flyttar jag in till kontoret.
Tänkte gå till Netto sen och köpa en ännu blondare hårfärg, de kostar bara 37kr så inte så farligt. Den avslutande färget för den här gången kommer bli ljusbrun och jag tror att jag kommer vara nöjd med det tills sommaren kommer ( vill gärna ha lite ljusare) men tills dess ska jag ta hand om håret så det blir mjukt och lent igen. Märks väldigt stor skillnad på håret från när jag tvätade det en gång i veckand med mitt dyra schampo och använde organisk olja, mot när jag tvättat det 3ggr i veckan med vanligt schampo.
 
Saknar Tusse. Tänker på honom nästan hela tiden.

22/2

Gillar.
Denna sista bild är smärtsamt sann.

18/02

Det känns som att Tusse fortfarande är kvar. Varje kväll lyssnar jag på inspelningen jag gjorde av hans kurrande. ibland får jag bilder i huvudet av vad han gör och var han är. En gång stod han och nosade på mitt huvud när jag låg i sängen och en annan strosade han runt i Djupvik och kollade på fjärilar. Han ligger ofta i i gräset och njuter av de första varma stålarna från vårsolen.
 
Just nu känner jag inte av honom.
 
Kanske kommer det sjunka in att jag aldrig mer kommer få träffa honom, när det inte längre finns några vita pälsstrån kvar i mina kläder.
 
Lyckan och glädjen som han gav mig kommer aldrig lämna mitt hjärta.
 
 

Min katt <3

Tusse avlivades kl 14, Torsdagen den 14/2.
Han blev 14 år och skulle fyllt 15 28/3.

Min älskade Tuss

Han charmar alla som träffar honom. Mormor frågar alltid hur han mår och hon pratar ofta om när han fick bo hos dom när pappa och Åsa va i fjällen. Jag minns när han va kattunge och jag bäddade ner honom i min lekssaksbarnvagn. 
I Örebro var det knappt att jag överlevde utan honom.
När du försvinner kommer det bli tomt.
 

4/2

Förlåt förlåt förlåt! att jag inte bloggat på jättelänge!

Jag sitter just nu och myser i min säng med 2 täcken, 4st kuddar, te, fil med mussli och macka och det är ungefär precis så här jag spenderar mina eftermiddagar. Det är så otroligt himla roligt att va på Netto, det är så otroligt himla roligt att va på Netto att jag inte känner hur jobbigt det egentligen är förän jag kommer hem och får ta det lugnt.
 
Men utöver detta så är det inte mkt nytt, Åker till Örebro i helgen, Saknar lillebror så fruktansvärt mycket så jag kommer nog mest umgås med honom.
 
Nästa vecka är det fettisdagen, alla hjärtansdag och ev fest på fredag!
Fettisdagen och alla hjärtansdag ska firas med Erik!
 
Hear from me soon. Bye <3

RSS 2.0