PS....

PS.  Jag fick ett kriminellt anfall i dag.

När jag gick ut från Willys stod jag öga mot öga med en Rottveiler, som någon hade knytit fast med kopplet i en stolpe. I en närstående bil fanns det en liten hund som skällde och skällde och så röt rottisen till med sitt mullrande skall och lillhunden blev knäpptyst. RESPEKT! tänkte jag då. nej det gjorde jag inte men jag tänker det nu. jag övervägde en halv sekund att knyta loss rottisen och gå iväg med den som att det va min egen hund. Det enda djur som finns i våran lägenhet är fortfarande bara damråttor.

Jag ska damsuga i morgon. Bara det inte är så fint och varm väder då också. Fast det går ju iförsig snabbt bara man kommer igång.

Galet varmt

JA! det är galet varmt. Våran termometer som ligger i sol första halvan av dagen men i skugga andra halvan. Den ligger i skugga nu och den visar 30 grader!! KOM OCH SOLA MED MIG NÅGON!

Jag har satt in pengar på banken, men svänger förbi skolan någon annan dag. Gjorde chokladglass nyss, vi får se hur den blir. Citronglassen är föresten jätte god och frisk.

ska färga håret någon dag, nästa vecka kanske^^

Det är en synd och skam att jag sitter inomhus en sådan här dag. jag borde cykla upp till mormor och morfar och sola!
(Försöker se ut som tjejen på bilden)



funderar på marängswich Med egengjort glass som efterrätt på studentfesten.

citronglass

JA! Jag gjorde citronglass igår. Ägg, socker och citron var den enda egentligen som behövs, fettsnålt och energibomb hehe.

Det kommer bli något liknande på studenfesten.

I dag gick jag bara 1timme på morgonen. Snart ska jag byta om och sen upp på stan till banken och vi får se om jag går förbi skolan. Jag ska städa också.

Lagret som är högst upp är citronkräm men den blev lite konstig eftersom jag inte silade i potatismjölet så det blev sega, frysta klumpar i.

inga bilder i dag

Det blir inga bilder i dag, på det jag gjort, men ni får se det i morgon^^

Vi slutade kl 15 inte kl 17.30 så jag han träna lite men det blev bara en 2timmars promenad, bara och bara kanske du tänker nu men jag blev ju inte så svettig så det va inget riktigt tränings pass, det är så jag ser det^^

i morgon ska jag på ärende till banken och sen till skolan, eller skolan först blir det nog. Det ska bli 27gradar så jag kanske äntligen kan ha klänning! men det kommer med all sanolikhet blåsa som tusan. Härligt^^

Jag är har ingen skola på hela veckan. På onsdag till torsdag är jag hos mormor och morfar och på fredag ska klassen till Bodaborg! efter det vill jag åka till Fredrik men får se hur sent jag kommer hem men i så fall skulle jag inte vara den enda som ska till Kumla så det kanske går ändå.

Mamma och jag är i fullt schå att planera inför studenten. Jag tänker inte avslöjja ännu vad jag kommer hitta på^^

new day

Första dagen på näst sista veckan. Vi börjar kl 12 och slutar 18.30. Det blir ingen träning i dag men jag ska boka pass i morgon och på onsdag, sista rycket inför bikinisessongen^^ för studentrycket är redan förbi, det finns inte så mkt jag kan göra just nu.

träningsplan:
Gå ner till 55kg
Börja jobba på musklerna
Gå upp till 60kg (muskelmassa)

Vädret är jätte soligt och fint men blåser som tusan. Det är inte klänning väder...

Bilderna tagna i morse.

Roots



Jag kan inte ändra kontrast och sånnt på bilderna för det finns inte för tillfället. Så alla bilder blir au naturelle


totalt hundgalen

Jag är hundgalen, inte mycket hund sjuk utan totalt hundgalen, besatt näst intill. Jag läser och läser om allt, som jag kan hitta om hundar. Det är inte en rolig hobby, nu är det alvar.

Om jag fick för mamma och hade pengarna så skulle jag haft en labradorvalp för länge sen. Men nu har jag inga pengar. Jag måste ha ett jobb för att få pengarna men om jag jobbar så kan jag inte vara hemma hos valpen och jag tror inte Att man får ta med sig en busig valp till jobbet. Tänk om jag skulle få ta med en busig hundvalp till jobbet, då skulle det vara himmelriket. Men jag skulle behöva flytta hemifrån och då går det åt pengar och det behövs ett nogerlunda fast jobb för en hund är fasta utgifter som inte tar slut.

Jag måste ge upp den här hund drömmen. I alla fall ett bra tag. Jag borde fokusera på att hitta ett jobb, för nu kan jag inte bo hoss mamma gratis längre, det har vi inte råd med. det finns en liten liten stuga nära mormor och morfar som är tillsalu, jag kan inte tänka mig att den är så dyr. Där skulle det vara perfect att bo För att: nära till mormor och morfar, nära till mamma, ligger i skogen där luften är mycket renare så fredrik mår säkert bättre när han är där än inne i örebro, och eftersom jag kommer skaffa hund så kommer jag inte vara ensam på kvällarna och stugan ligger på ett annat hus tomt så människor är nära och skulle det vara så att jag skulle behöva vara bort en längre stund från hunden  så kanske mormor och morfar kan ta hand om den några timmar. Men Fredrik tycker att jag ska skaffa jobb och bo hemma och spara pengar. Fredrik har såklart rätt<3 Men den där stugan är mycket lockande.

Jag vill slå ett...

Jag vill slå ett slag för Ray, stackarn som dör gång efter gång. De senaste månaderna har han blivit ihjäl trampad av Facillier ca 5ggr, bara för att jag envisas med att se Prinsessan och grodan over and over. Har man en favorit film så har man.


Detta är också  min första bild i den här bloggen.

Ray: en glad eldfluga med härlig dialekt<3 så härlig, så härlig^^

Morsdag

Det finns säkert en miljon bloggare som har samma rubrik som mig i dag^^

Grattis mamma!


Just nu är jag hos fredrik men kl 14 ska mamma, jag och lillebror åka till mormor och morfar där kusinerna kommer vara och vi ska fira morsdag tillsammans.

Jag förstår att det kanske är tråkigt med en massa text och inga bilder i mina inlägg men det kommer, vänta lite bara^^

note to self

Andi Almqvist- midnight

hundgalen som...

Hundgalen som jag blivit så har jag börjat prenumenera på Härliga Hund och på deras hemsida står det mycket intressanta sake,r som tex hur man kan utveckla komandot "sitt". Det va jätte intressant och jag känner ju några hundägare som kanske skulle tycka samma sak ^^ här är länken

http://www.mixr.se/husdjur/7-latta-steg-till-battre-kontakt

Plans

Jag sitter hemma hos Fredrik, jag hund surfar, kan man säga. Det lutar väldigt mycket åt en Labrador. Mina planer är att skaffa ett jobb, där jag förhoppningvis kan ta med hunden (när jag tränat den mycket), flytta hemifrån först såklart, eftersom jag inte kan ha hund så länge jag bor med mamma.

Jag vet inte om det är något tomrum i mig som jag försöker fylla med mina ha begär men en hund har jag velat ha mer eller mindre sen jag va ... så länge jag kan minnas. Och jag säger det igen, det är bevisat att djur kan göra människor lyckligare och att klappa ett djur sänker blodtrycket och gör oss lugna. Ett hem med ett djur i känns varmare.

Väderleken: Molnigt med lite blått och mycket mycket blåsigt.

I morgon är det Morsdag! Fika hos mormor^^

Här har vi den!

Snabb Namnförklaring: I voodoo kulturen tror man att själen är tvådelad. Tibonnanj= den lilla goda ängeln. Gwobonnanj= den stora goda ängeln. Tibonnanj kommer till den kristna himelen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0