03-30

Väntar på att klockan ska bli 11 så jag kan göra mig iordning till spinningen!
Sen hem, ducha, äta och vänta på Erik. Men med tanke på hur långsam jag är och att jag inte gillar att stressa efter jag har tränat så kanske det blir han som får vänta lite på mig hehe.

Glöm inte!

Earth Hour
31mars (i morgon (Lördag))
Kl 20.30


lite mkt

Det blev kanske lite mkt shoppat i dag men skit samma. Man lever bara en gång och hade jag inte köpt sakerna i dag så hade jag defenitivt köpt dem senare, lika bra att ta allt på en gång och spara pengar nästa månad.
Jag köpte bla en t-shirt från HM.s herravdelning med Johan Lennon workingclass hero-tryck och när jag gick in på Cubus såg jag en galet underbar vit, stickad, overzise cardigan/kofta! Hur skulle jag kunna motstå den?

Det jag har kvar att införskaffa nu är:
-träningslinne
-långa träningsbyxor
-väska
-jeansshorts

I sommar


Den här ska jag dricka i sommar!
Den heter midsommardröm och innehåller Dooley´s/Baileys, mjölk och jordgubber. Låter galet gott<3
Sen finns det en drink som har baja päron och dooleys som man kan typ blanda med chokladmjölk. Dör!

Märks det att det regnar och är hur grått som helst ute?

paj och regn

Började regna för någon kvart/halvtimme sen. Det känns ganska ok, ingen större katastrof eller depp-attack. Ska snart dricka kaffe. Till lunch gjorde jag världens godaste lax- och broccolipaj i pajdegen hade jag grovtbröd, rågmjöl, kvarg och flytande margarin, den blev supergod^^

På morgonen/förmiddagen va jag på förskolan igen! Det gick jätte bra. Börjar dessutom få mer kontakt med barnen nu^^

just det!

Måste ju visa vad jag fick av Kakan i födelsedagspresent!

Kolla vilken härlig äggklocka! :D
Jag äter ju nästan alltid kokt ägg efter jag tränat så den här kommer nog användas var och varannan dag^^

Ny


Köpte denna på New Yorker. 20år och ägare till min första hoodie ( eller heter det något annat?). Jag har ju haft en svart när jag va liten och en rosa och svart randig men den randiga använde jag nästan aldrig. Så jag räknar inte den riktigt.

På New Yorker köpte jag även 2st svarta linnen och ett par trosor och från Åhléns köpte jag hårfärg så blir väl att färga håret i morgon^^

Solen va framme ett litet tag och då sa mamma att det va 20grader men det tror jag inte på eller så har jag blivit galet frusen av mig.
Kl19.15 är det spinning/intensiv som gäller.

Come out come out wherever you are

Var har solen tagit vägen?
Hur kallt som helst. Den delen av Öbo (Örebro bostäder) som har hand om vårt hus måste vara snåla jävlar, det är aldrig såhär kallt hemma hos någon annan som bor i Öbo hus.

Ska möta Kakan på stan kl13 men innan det ska jag unna mig födelsedagspresenter!^^ bla en hoodtröja med dragkedja.

26 mars!!!

Åldersnoja i all ära men födelsedagsfika är inget man hoppar över bara för att man fyller vuxen^^

Jag lyckas alltid göra så goda tårtor men aldrig blir de lika vackra som jag föreställt mig dom i huvudet.
Fyllningen i denna tårta är vitchokladganage och philadelphiafrosting/fyllning blandad med maräng och hallon, den är strykt med philadelphiamaräng och dekorerad med maräng, jordgubbar och hallon.

Vilken nostalgi jag kände när jag gjorde chokladbollarna och de är alltid lika högt värderade för både gammal som ung, chokladbollarna ni ser på bilden ligger för tillfället i min och gästernas magar.

Jag fick pengar, vackra rosor och brudslöja. I morgon tar jag en sväng upp på stan och köper en bra rese/träningsväska och tänkte kolla efter en kjol eller ett par short sen blir det liten fika hos Kakan och liten present öppning hos henne också^^

Lite porr


Bild här ifrån:  http://multicolors.tumblr.com/

Jag har inte velat visa var jag hämtar vissa bilder från för på hennes tumblr finns allt möjligt tex lite porr, lite thinspo, mkt thinspo, droger, cigg men sammtisigt en hel del bra och fint. Jag vill inte stjäla någons bilder direkt så det känns mer ok nu när ni har "länken" ( som inte länkar) där under bilden.

Igår va jag och Erik på bio (Hunger Games) den va himla lång, ganska bra och inte alls som vi tänkt oss men den charmade mig ändå^^
Våffeldagen!
Herregud, i morgon fyller jag 20. Vill inte...

mars 24

Ligger inte på latsidan här inte, spinning kl11-12.

Alltså ja... Igår hade vi lika gärnat kunnat boka in en film kväll istället. Hade vi stannat kvar längre så skulle det säkert kommer mer folk(mer svenskar) men vi orkade inte. Frimis är inte mitt ställe.

Nu vill jag bara få bort alla jobbiga känslor i kroppen, typ svettas ut dom på spinningen eller något och sen äta sushi med mamma och lillebror.


inte längre så hemskt

Kakan och jag ska ha tjejkväll... PÅ KROGEN!
Jag vill ha en drink som heter Orgasm men är jätte rädd för att bli bakis, i morgon ska mamma och jag äta sushi och på kvällen ska jag på bio med Erik. Så min helg blev plötsligt helt fantastiskt.

Jag funderar inte längre på tåget men det va inte seriösa tankar ändå.


Lejon!

2012-03-23

Med tanke på terror attentaten i Toulouse, Frankrike och den återupptagna fokusen på vad som hände i Norge förra året så tycker jag att det här är ett ganska passande citat.

" Om du kan berätta för världen vem du är och vad du tror på utan att trampa på andra eller tveka, då lever du lycklig med dig själv."
//"Gud"

Breivik var 32år och Mohammed Merah var 23år. Båda var sedan tidigare kända av polisen. Vi lever i ett passivt samhälla...

Finaste underbaraste vackraste

läs spegelvänt!


Tack älskade Anna. Jag fick ditt brev igår. Du förstår inte hur glad jag blev och hur lycklig jag är att jag har dig. Du är en så fantastisk människa! <3

Mars 22

Jaha, jag som hade tänkt gå iväg och handla till födelsedagen men nu har mamma tagit över det. Vad ska jag göra resten av dagen nu då?
Borde kanske cykla upp på stan och köpa rouge ( tappade mitt i golvet så många gånger att det bara va smulor kvar till sist)

Det blir iaf med säkerhet en promenad, kanske upp på stan, eftersom jag inte har något spinning bokad idag. I morgon blir det kanske ingen spinning heller, ska till optikern kl 10 och passet börjar kl 11.45. Jag hinner ju men tycker inte om att vara stressad. Vänta och se.



Dö dag

21 Mars

Körde spinning 11.45-12.45, kom hem, duschade och åt mat sen blev jag helt slut! Orkar knappt ens tänka. Det är jätte synd för här är det otroligt vacker väder och 14grader varmt! Kanske sätter mig på ballkongen med någon gammal tidning bara för att få lite sol på mig.

I morgon skippar jag spinning och tar en promenad upp på stan eller iaf till Willys och köper ingred och dekoration till bakelserna som jag ska bjuda på mitt födelsedagsfika. Jag kör på vitchokladtryffel och något form av dummlefyllningen eller något med bär, kanske philadelphiafrosting(fyllning) med hallon. Godare,nyttigare och roligare än bara hallongrädde^^ Gud vad gott det kommer bli!


Colour of the day: GREY

20 mars! 6dagar kvar till 20.

Helt borta... önskar jag att jag var eller att solen och värmen ska komma tillbaka. Förhoppningsvis träffar jag Kakan runt kl15, sen fika hos mormor och morfar och kl 19.15 spinning/intensiv!



Bild: från när pappa och jag va i Trosa

saker från tumblr







Mars 18 och 19

Igår hade jag fortfarande ont i huvudet ( aldrig dricka så där mkt igen!) men efter en promenad på stan med Erik så försvann den^^
Hade tänk gå på både spinning och yoga i går men det blev inte av. Som kompensation står jag som reserv på 2st spinning/medelpass i dag, kommer jag inte in på det ena så får jag säkert plats på det andra.

Väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan börja stöka runt med dammsugaren i lägenheten och städa toan.

Bakis inlägg den 17/3

Blev vist lite mkt alkohol men jag va inte ensam om det. Vi hade det galet roligt ändå! ^^
Vaknade kl 7  gick på toa, världens huvudvärk, illamåeende, dålig balans och 50% fungerande hörsel. La mig i sängen igen och sov och halvsov om vartannat fram till kl 15.

Nu är det bara att ladda inför nästa fredag! :D
Men ska ge fan i att dricka så mkt-.-'


Måste ju berätta hur Den svenska björnstammen va! ska jag va ärlig så hörde jag knappt vilka låtar de spelade, volymen va så löjligt hög eller så berodde det på att vi stog framför dessa gigantiska högtalare. Men jag va fortfarande hur lycklig som helst^^

Bilder från innan jag drog iväg.


sminket

Förfest! sen FRIMIS!


mars 16


Sitter med handduksturban på huvudet och kollar på tv. Så jobbigt att vänta på att kunna göra sig i ordning inför ikväll, om jag gör mig fin redan nu så skanska jag spiller på mig eller sminket blir trachigt eller något...

Körde ett spinningpass tidigare i dag så vi får se hur det kommer gå med alkoholen XD
invänta effekten och ta konsekvenserna i morgon typ.

mars 15

Jag använder min blogg som andra använder facebook. Helt ok enligt mig för att jag hatar fb men för att citera en viss fin människa " att ta bort sig själv från fb är som att ta bort sig från telefonkatalogen" typ så skrev hon. Nu är det knappt någon som använder telekatalogen längre men har man inte fb så är man nästan borträknad som människa...

Ska snart fika med Kakan och jag ska få min efterlängtade latte med caramelsmak!
16.15 Mer fika hos mormor och mofar.
19.15 Spinning.

Något att tänka på



Nu är det bestämt och det blir krogen på fredag!

Mars 14

Det är så goa och mysiga ungar på förskolan! Jag va där bara ca1,5h men nästa gång blir det längre. Blev välkomnad av Tyra, en helt oblyg nästan 3årig tjej. Vi läste lite (ganska många) böcker och sen va det fruktstund. Sen provade jag och Adam hattar och kjolar och kollade på cyklar och nypon som fanns utanför fönstret. Sen va det huxflux dags att åka hem.

kl 11.45 är det spinning, sen hem, duscha och äta. Efter det tänkte jag cykla upp till mormor och morfar.

Det blir kanske INTE krogen på fredag och därmed ingen dsbs, vilket känns jätte tråkigt men efter som vi inte fixat biljetter så kanske jag inte hade fått se dom iaf. Det kommer fler tillfällen, med säkerthet. Nästa vecka vill jag ha min födelsedags-utgång så jag vill gärna spara pengar till det. Vi får se hur det blir.
Har lagt in bilder från min mobil.
Fika med Kakan (Miami sub)

Fika med Kakan och Johanna (Hälls)

Fika med Kakan (Lilla Annas)


Skogen hos mormor och morfar.

På väg hem från friskis och svettis kan himlen vara så här fin


Jag precis nu.


Är inte van att lägga upp "lättklädda" bilder på bloggen, bikini överdel och  träningsbyxor. Time to put some muscles on those arms?

KONY



Mars 12

Den här produkten ska jag prova i 3månader. Det är en Aloe vera Juice/gel som ska vara super bra. Den renar magen så att man kan ta upp mer näringsämnen kort och gott och god är den, galet god!
Passar på att göra lite gratis reklam för "FOREVER" som företaget heter som säljer den, de har även massor andra produkter med Aloe vera, inte världens billigaste men är man missnöjd så kan man skicka tillbaka produkten/förpackningen även om du redan använt upp hela produkten och få pengarna tillbaka! Hur bra som helst. Jag ska som sagt prova i 3månader och märker jag en positiv skillnad så kommer jag självklart inte skicka tillbaka något.


Kl10 var jag hos optikern för en kontroll av mina nya linser som jag har på prov. Den högra linser är helt knas, den käns som att det skulle vara 3månader gammal när jag bara använt det 1vecka men jag ska få en nya provlinser i veckan, skönt att slippa betala^^


Vill ha Fredag!

Den svenska björnstammen på frimis på fredag!!! längtar längtar längtar!

Mysfika på stan idag med Malin, Emelie, Bea, Kristoffer och Wiggo

the blurr



Le la pic
Jag gillar camens blurriga stil, den döljer så mkt tex mina påsar under ögonen, som skulle synas ännu mer om jag tog bilder i samma vinklar med systemkamran.


Mars 9

Tatueringen får vänta några veckor^^

Innan klockan slagit 12 så hade jag hunnit med att handla och baka 2sorters muffins (citron och hallon) som lillebror ska sälja med skolan imorgon.

I kväll blir det ljusparty hos Kakan!^^

fundering den 8nde mars

Jag är snart helt säker på att jag ska göra en till tatuering väldigt snart, på handleden med texten  What would love do?

Men jag funderar på om jag ska stava love med stort L i början (Love) eller litet l (love). Hur tänker ni om den saken?

Jag är inte helt säker på vilket textsnitt jag vill ha heller. Ska det vara snirkligt/skrivstil eller mer rakt?

Det tåls att fundera på!^^

Jag är stolt över mig själv.
Vi har ju ett litet problem här hemma med en liten kille som inte äter men i dag köpte Kakan och jag lunch på stan ( wokade nudlar med grönsaker, köpte jag) Jag orkade bara halva portionen så jag tog med resten hem. Hade först tänkt spara det till i morgon men jag frågade om lillebror ville ha och det ville han!
Så nu är lillebror mätt<3

DIE DIE DIE!!!

Jag viste att det skulle snöa i dag men jag trode aldrig att det skulle snöa så här mkt! Fy fan säger jag bara.
Som tur är så sa dom på vädret att våren ska börja i morgon= värme<3

Kl 12 ska jag på jobbmässa med Kakan. Ikväll kl 19.15 är det spinning.


Bild från googl.

Mars 7

Ska snart cykla iväg till förskolan och sen blir det en tur upp på stan^^


Mars 6

Det är 2012 och det är 20 dagar kvar tills jag fyller 20!

Just i dag har det inte hänt så mkt, känns inte värt att nämna något men jag gör det iaf så får ni läsa om ni har lust.
Började dagen med frukost såklart, gröt. Sen dammsuga, 1h promenad, titta förbi hos mormor och morfar, lunch (sallad med vitlöks frästa räkor), eftermiddagsfika( kaffe och 70% choklad) och kom nyss hem från spinning/intensiv pass, duchat och ätit fil^^

I morgon däremot händer det saker!
Första gången på förskolan, ska bara vara där i en timme men ändå^^

Jag önskar mig vacker väder

Mars 5


Snart upp på stan och i kväll blir det spinning. Halsen är bra i dag så finns ingen anledning att inte träna:P

Mars 4

Kollat på Vasaloppet hela morgonen och förmiddagen!

Jag fick ingen träningsverka alls från igår men däremot har jag fått ont i halsen. Man ska inte träna om man har ont i halsen men nu har jag ett spinningpass bokat i dag och ett i morgon, det va så länge sen jag körde spinning så jag är inte så sugen på att avboka men jag har ingen lust att dra ut på en ev förkylning heller. Vi får se hur jag gör.

tonad

Var ute och gick i dessa i morse.
Reebok easytone

Killen som hjälpte mig i affären rekomenderade att ta en promenad på 20 min första gången på grund av killer träningsverk. I dag gick jag i en timme, vi får se om mina ben är döda i morgon.
Sen fick jag en rejäl skoskav på hälen när det va 20 min kvar hem så jag gick helt konstigt resten av vägen för att inte göra såret värre.

Mars 2


Precis avslutat morgonkaffet och ska snart ut på årets första joggingrunda!


Grattis till bästa Anna som fyller 20år i dag!<3


Mars 1

Första Mars i dag. Om 26dagar fyller jag år. Då är jag inte längre tonåring.

Tog första cykelturen i dag, åkte från mormor och morfar ner på till stan och hämtade ut nya linser och jag invigde även mina pilotbrillor!

Än är det för kallt för vårjackan men det dröjer nog inte länge innan den kommer fram.

Båda bilderna tagna i dag


RSS 2.0